SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ KABUL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Listede başarılı ilan edilen adaylar 28 OCAK 1 ŞUBAT 2019 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgelerle billikte sağlık bilimleri enstitüsüne  (26 ağustos Yerleşkesi Kayışdağı Caddesi mühendislik binası 3. kat) gelmelidirler. Bu tarihler arasında geçerli mazereti olan adaylar 4-8 ŞUBAT 2019 Tarhleri arasında da kayıt için gelebilirler.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PROGRAMIMIZA KAYITLAR DEVAM ETMEKTEDİR. DİREKT KAYIT ALINACAKTIR

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.Lisans / Yüksek Lisans diplomasının aslı (Diploma alınmayacak sadece teyit için kontrol edilecek) ve 2 adet fotokopisi
2.Nüfus cüzdanı fotokopisi 2 adet
3.Transkriptin (aslı alınmayacak sadece teyit için) aslı ve fotokopisi 2 adet
4.2 adet ALES sınav sonuç belgesi  (son üç yıl içerisinde alınmış, sayısal en az 55 puan (Tezsiz Yüksek Lisans Programları için ALES belgesi gerekmemektedir.)

5.Yabancı uyruklu öğrenciler için, GRE yada ALES istenmemektedir.
6.2 adet Yabancı Dil Sınavı sonuç belgesi (son beş yıl içinde alınmış, YDS veya YÖKDİL sınavı en az 55 puan veya TOEFL İBT sonuç belgesi en az 66 puan)
7.Diş Hekimliği programlarına başvuran, yabancı uyruklu öğrenciler için, TÖMER C1Orta 4 Seviyesi Türkçe sertifikası ve diploma denklik belgesi
8.Vesikalık fotoğraf (4 Adet ) biyometrik fotoğraf kabul edilmemektedir.
9. İkametgâh Belgesi 2 Adet  (e-devletten alınabilir)
10.Askerlik Durum Belgesi aslı ve fotokopisi (sadece askerliğini yapan adaylar e-devletten alabilir)
11. Başvuru Formu 2 Adet (indirmek için  Tıklayın)
12. İş Güvenliği Talimatı (her sayfası imzalanacak) 2 Adet (Form için Tıklayınız)