Sayın aday öğrencilerimiz merhaba,

Bilim- mülakat sınav sonuçlarınız açıklanmıştır. LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Kayıt tarihlerimiz 27-31 Ocak 2020 Pazartesi-Cuma arasında  SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE olacaktır.

Ders seçimleriniz 03-07 Şubat 2020 Pazartesi-Cuma tarihleri arasında saat 17: 00’a kadar olacaktır.

Ders ekle-çıkar 19-21 Şubat 2020 tarihleri arasında saat 12: 00’a kadar olacaktır. Ayrıca ekte akademik danışmanlarınızın mailleri bulunmaktadır. Sorularınızı kendilerine sorabilirsiniz.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (Kayıtlar Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşlerinde Alınacaktır)

1.Lisans / Yüksek Lisans diplomasının aslı ve ya geçici mezuniyet (Diploma alınmayacak sadece teyit için kontrol edilecek) ve 2 adet fotokopisi

2.Nüfus cüzdanı fotokopisi 2 adet

3.Transkriptin (aslı alınmayacak sadece teyit için) aslı ve fotokopisi 2 adet

4.Vesikalık fotoğraf (4 Adet ) biyometrik fotoğraf kabul edilmemektedir.

5. İkametgâh Belgesi 2 Adet  (e-devletten alınabilir)

6.Askerlik Durum Belgesi aslı ve fotokopisi (sadece askerliğini yapan adaylar e-devletten alabilir)

7. Başvuru Formu 2 Adet (Lütfen Tıklayınız)

8. İş Güvenliği Talimatı (her sayfası imzalanacak) 2 Adet (Lütfen Tıklayınız)

9. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Formu 2 adet (Lütfen Tıklayınız)

10. Ales Sonuç Belgesi 2 adet

11. Dil belgeleri YDS, YÖKDİL ve TIPDİL 2 adet (yüksek lisans öğrencilerinden Yeditepe Üniversitesi’nin sınavına girip 55 ve üzeri puan alanlar ve Yeditepe Üniversitesi mezunu olanlardan dil belgesi alınmayacak)

12. Elektronik İleti Onay Formu 2 adet (Lütfen Tıklayınız)

NOT: Tüm belgelerin eksiksiz gelmesi gerekmektedir. Burada belge çoğaltılması ya da doldurma işlemi yapılmayacaktır.