KAYIT AŞAMALARI

Online başvuru sisteminde (ebs.yeditepe.edu.tr) belgeleri tam olup (başvuru durumu 5 olan) program tarafından kabul edilen öğrencilerin kayıtları tarafımızdan alındıktan sonra mail olarak öğrenci numaraları bildirilecektir.
Belgesi eksik olan adayların, Eksik belgelerini tamamlayabilmeleri için başvuru durumu (4)e çekilmiştir.  Belgeleri eksik olan öğrencilerin belgelerini 14 Şubat 2024 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.
Online kayıtlar tarafımızdan yapıldıktan sonra OBS (obs.yeditepe.edu.tr) sistemine giriş yapılabilmesi için kullanıcı adı ve şifre oluşturularak sistem tarafından mail ile bilgilendirilecektir.
Kaydı alınan öğrencilerimizin ödemelerini 16 Şubat 2024 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

Ders seçimleri 19-23 Şubat tarihleri arasında başlayacaktır.

Dersler 26 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır.