Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi |
---|---|---|
FHS 121 | Anatomi I | Zorunlu |
NUT 205 | Beslenme Biyokimyası I | Zorunlu |
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi |
---|---|---|
FHS 132 | Fizyoloji II | Zorunlu |
NUT 206 | Beslenme Biyokimyası II | Zorunlu |
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi |
---|---|---|
ND 101 | Beslenme Biyokimyası | Zorunlu |
ND 103 | Beslenme Epidemiyolojisi | Zorunlu |
ND 107 | Seminer | Zorunlu |
ND 109 | Fonksiyonel Besinler | Zorunlu |
ND XXX | Seçmeli | Seçmeli |
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi |
---|---|---|
ND 108 | Sağlık Bilimlerinde Kullanılan Araştırma Yöntemleri | Zorunlu |
ND 110 | Metabolizma | Zorunlu |
ND 112 | Hayatın Çeşitli Evrelerinde Beslenme | Zorunlu |
ND XXX | Seçmeli | Seçmeli |
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi |
---|---|---|
ND 301 | Tez | Zorunlu |
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi |
---|---|---|
ND 105 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi | Seçmeli |
ND 106 | Gıda Servisi Organizasyonu ve Yönetimi | Seçmeli |
ND 203 | İleri Klinik Beslenme | Seçmeli |
ND 205 | Sporcu Beslenmesi | Seçmeli |
ND 206 | Beslenme ve Davranış | Seçmeli |
ND 207 | Toplum Beslenmesi | Seçmeli |
ND 208 | İleri Biyoistatistik | Seçmeli |
ND 209 | Danışmanlık Becerileri ve Stratejileri | Seçmeli |
ND 210 | Beslenmede Özel Konular | Seçmeli |
ND 211 | Gıda İşlemenin Besin Öğelerinin Biyolojik Yarayışlılığı Üzerine Etkileri | Seçmeli |
ND 212 | Gıda Güvenilirliği ve Hijyeni | Seçmeli |
ND 213 | Gıda Mevzuatı | Seçmeli |
ND 214 | Gıda Bilimi ve Teknolojisindeki Özel Konular | Seçmeli |
ND 215 | Besin Mikolojisi ve Mikotoksinler | Seçmeli |
ND 216 | Besin Patojenleri | Seçmeli |