Enstitümüzün Değerli Mezunları,

2022 Mezuniyet Törenlerimizi, 02 Temmuz 2022 Cumartesi saat 18:00-19:00 arasında kampüsümüzde gerçekleştireceğiz.

Mezun öğrencilerimizi bekliyoruz.

*Gerçekleşen törenlerimizin videolarına üniversitemizin Youtube hesabından ulaşabilirsiniz.

• Öğretim üyelerimizin sahneye daveti ve yürüyüşü

• Mezun olan tüm öğrencilerimizin tören alanına daveti ve isimleri okunurken yerlerine doğru yürüyüşü

• Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

•Yüksek onur ve onur belgesi alan öğrencilerimizin isimlerinin okunması

• Rektör Yardımcımızın konuşması

• Kep atma seremonisi

• Kapanış ve ikramlar

Mezuniyet Fotoğraf Çekimi

Cübbe Dağıtımı:

•  08.06.2022 (Pazartesi)-24.06.2022 (Cuma) tarihleri arasında cübbe teminimiz Ayniyat Müdürlüğü ofisinden yapılacak olup; 27.06.2022 (Pazartesi)-02.07.2022 (Cumartesi) tarihleri arasında Cübbe Dağıtım Alanında devam edecektir. Çalışma saatleri 09:00-17:00 arasındadır.

• Cübbe Dağıtım Alanı, Güzel Sanatlar Binası İletişim Fakültesi alt giriş kapısında, açık alanda yer alacaktır. (Öğrencilerimizin bina içerisine girmemesi rica olunur.)

•  Cübbe seti, yönetimin onayıyla, 250,00 TL karşılığında yazar kasa fişi kesilerek temin edilecektir. (Nakit ve kredi kartı geçerlidir.)

•  250,00 TL, cübbe (175,00 TL) ve şal (75,00 TL) fiyatıdır. Kepler ve rozetler, mezun öğrencilerimize hediye edilecektir.

•  Cübbe temini aşamasında, öğrencilerimizin yanlarında keplerini tutturmak için siyah tel toka bulundurmalarını rica ediyoruz.

Notlar:

•  Öğrencilerimizin tören başlamadan önce Enstitümüz tarafından belirlenen toplanma yerlerinde bildirilen saatten önce hazır bulunmalarını rica ediyoruz.

•  Törenler süresince profesyonel fotoğraf çekimleri, İSTEK Foto Film Merkezi tarafından yapılacaktır. Ailelerimizin tören esnasında fotoğraf çekimi için yerlerinden ayrılmamaları törenlerin aksamadan yürütülmesi için önemlidir.

•  Festival alanına ve Üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.