2022-2023 eğitim yılı mezuniyet törenimiz 8 Temmuz 2023 Cumartesi saat 13.00-14.00 arasında 26 Ağustos Yerleşkemizde (Ana Kampüs) gerçekleştirilecektir.

*Gerçekleşen törenlerimizin videolarına üniversitemizin Youtube hesabından ulaşabilirsiniz.

• Öğretim üyelerimizin sahneye daveti ve yürüyüşü

• Mezun olan tüm öğrencilerimizin tören alanına daveti ve isimleri okunurken yerlerine doğru yürüyüşü

• Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

• Yüksek onur ve onur belgesi alan öğrencilerimizin isimlerinin okunması

• Dekanımızın konuşması

• Kep atma seremonisi

• Kapanış ve ikramlar

Cübbe Dağıtımı:

• 19.06.2023 (Pazartesi)-01.07.2023 (Pazartesi) tarihleri arasında cübbe teminimiz Ayniyat Müdürlüğü ofisinden yapılacak olup; 03.07.2023 (Pazartesi)-08.07.2023 (Cumartesi) tarihleri arasında Cübbe Dağıtım Alanında devam edecektir. Çalışma saatleri 09.00-17.00 arasındadır. (Bayram tatilinde ve hafta sonları çalışılmamaktadır.)

• Cübbe Dağıtım Alanı, Güzel Sanatlar Binası İletişim Fakültesi alt giriş kapısında, açık alanda yer alacaktır. (Öğrencilerimizin bina içerisine girmemesi rica olunur.)

• Cübbe seti, yönetimin onayıyla, 500,00 TL karşılığında yazar kasa fişi kesilerek temin edilecektir. (Nakit ve kredi kartı geçerlidir.)

• 500,00 TL, cübbe (350,00 TL) ve şal (150,00 TL) fiyatıdır. Kepler ve rozetler, mezun öğrencilerimize hediye edilecektir.

• Cübbe temini aşamasında, öğrencilerimizin yanlarında keplerini tutturmak için siyah tel toka bulundurmalarını rica ediyoruz.

Notlar:

• Öğrencilerimizin tören başlamadan önce Fakültelerimiz tarafından belirlenen toplanma yerlerinde bildirilen saatten önce hazır bulunmalarını rica ediyoruz.

• Törenler süresince profesyonel fotoğraf çekimleri, İSTEK Foto Film Merkezi tarafından yapılacaktır. Ailelerimizin tören esnasında fotoğraf çekimi için yerlerinden ayrılmamaları törenlerin aksamadan yürütülmesi için önemlidir.

• Festival alanına ve Üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.

• Törenler hakkında soru sormak ya da bilgi almak isteyen öğrencilerimiz ilgili fakülte sekreterlerinden bilgi alabilirler.