Yeditepe Üniversitesi, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında üniversite-sanayi işbirliklerini, AR-GE çalışmalarını ve girişimcilik projelerini anlatıyor.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Sağlık Fiziği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İpek Karaaslan, 4 Temmuz 2020 Cumartesi günü, Eğitim Merkezi programında, Turgut Özay’ın konuğu oluyor.

Programda, Covid-19 pandemisi döneminde, üniversitemizde online eğitim/uzaktan öğrenme süreçlerinin nasıl yönetildiği ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. İpek Karaaslan, uzaktan öğrenme süreçlerinin geleceği ve bu süreçlerin AR-GE çalışmaları, üniversite-sanayi işbirlikleri ve girişimcilik projelerini nasıl etkileyeceğine dair öngörülerini paylaşıyor.