Diş Hekimliği Eğitiminde Fark Yaratan Akreditasyonlar

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esra Can ile Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri Melis Yusufhanoğlu ile Deniz Naz Bilgiç12 Haziran Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Esra Can programda, hasta bakım hizmetlerinden akreditasyonlara, diş hekimliği fakültelerinde uluslararası standartlarda eğitim için gerekli olanlara ilişkin görüşlerini paylaşırken Melis Yusufhanoğlu ile Deniz Naz Bilgiç, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Kulübü (YUDSA) çalışmaları ile ilgili bilgiler veriyorlar.