• TR
Çarşamba, 8 Temmuz, 2020 - 13:47

Haberin içeriğine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Cumartesi, 4 Temmuz, 2020 - 01:44

Yeditepe Üniversitesi, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında üniversite-sanayi işbirliklerini, AR-GE çalışmalarını ve girişimcilik projelerini anlatıyor.

Salı, 2 Haziran, 2020 - 12:30

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Avrupa'da yüksek kaliteli fizik tedavi eğitimi sağlamak ve araştırmadaki dernek üyeleri ile lisansüstü ve sürekli eğitim arasındaki bağlantıları iyileştirmeyi sağlayan European Network of Physiotherapy in Higher Education’a üye olmuştur.

Salı, 2 Haziran, 2020 - 12:02

Üniversitemiz Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın, NTV ekibinden Melike Şahin’in aşı çalışmalarıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Salı, 2 Haziran, 2020 - 11:56